Реакција на сегашноста

Техника: Масло на платно
Тема: Фигуративна уметност
Димензии 100х80
Година 2016
Автор: Стефан Хаџиниколов

Теми

Фигуративна Уметност

Техники

Масло на платно

Shopping Cart